U kunt de zondagviering vanuit de Sint Servatiuskerk te Lieshout om 09.30 uur en die van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl. Via RTV Kontakt kunt u de zondagviering van 11.00 uur vanuit de Michaëlkerk volgen.

Vrijdag 5 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Zaterdag 6 november
08.00 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Mariahout O.L.Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos
Intenties in deze viering voor: Pater Arie Wester (verj), alle intenties die opgeschreven zijn bij Maria in de Lourdesgrot.

Zondag 7 november
09.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos
Intenties in deze viering voor: Jan van der Heijden, Joan van der Heijden, Harry en Anna van Ras-van der Heijden, Harry en Dora Opheij-van der Heijden, Oda van de Laar (fund), Pater Arie Wester (verj), Leo van Berlo (mged), Antoon en Annie Merkelbach-Swinkels, Christ van den Akker (mged), Overleden ouders Bekx-van den Elsen.

Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering m.m.v. Gemengd koor De Klokkengieters
Intenties in deze viering voor: Harry Sanders (sterfdag), Pater Arie wester (verj), Overleden begunstigers van het Onze Lieve Vrouwe Gilde, Pastoor Mundus Tilman, Johan Verschuuren, Sara Althuizen, Bertha en Wim van Dijk-Swinkels, Janus Vereijken, voor alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie.

Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering m.m.v. Leonardusgilde en dameskoor Leonardus
Intenties in deze viering voor: Doortje Verkuijlen, Pater Arie Wester (verj), Maria van Dijk-van Boxmeer, Jan Gevers, Willem van der Zanden, Antonius van den Heuvel, Theo Leenders, Johan Heesakkers Martha de echtgenote en overleden familieleden, Martien van den Bergh Cor de echtgenote Carlo de zoon en Helmi de dochter, Ben en Marietje van Rixtel-Leenders, Lena van Rixtel, Gildebroeder Cees Huijbregts, Gildebroeder Frans Verhoeven, Johan en Drica van Lieshout Gerard hun zoon en Maikel en Dirk de kleinkinderen.

14.00 uur Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie
Schildersessie door Marianne Driesen en Ria Nooijen
Kerk is open voor bezichtiging van de tentoonstelling 175 jaar Onze Lieve Vrouw kerk van 10.30 t/m 16.30 uur.

14.00-15.30 uur Lieshout Sint Servatiuskerk
De Gemeente Laarbeek organiseert een Corona herdenking van 14.00 tot 15.30 uur. Tijdens deze herdenking wordt er een PowerPointpresentatie getoond met daarin foto’s van inwoners van Laarbeek die tijdens de coronapandemie zijn overleden.

Maandag 8 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Dinsdag 9 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Woensdag 10 november
09.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering

17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Donderdag 11 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Lieve mensen

Vanwege autopech was ik helaas te laat om rond 18.00 uur de graven te zegenen bij begraafplaats de Oude Toren.

Tegen de tijd dat ik aankwam waren de meeste mensen al begrijpelijkerwijs naar huis. Maar u kunt gerust zijn alle graven zijn gezegend. Mijn excuses voor het ongemak. Hoop dat u toch een goede herdenking hebt gehad op Allerzielen.

Pastor De Jong.