Open dag Bouw Infra mensen Mierlo

Op zondag 14 november a.s. is de open dag van Bouw Infra mensen Mierlo, Schildersvakopleiding Mierlo en ROC ter AA. Ben je op zoek naar een goede opleiding in de bouw of wegenbouw en ben je geïnteresseerd in de bouw? Kom dan naar deze open dag. De deuren staan voor je open aan de Goorsedijk 6 te Mierlo van 11.00 tot 16.00 uur.

De bouw staat te springen om (jonge) vakmensen, want vakmensen hebben de toekomst! Er is een groot tekort aan vakmanschap op alle niveaus. In de bouw- en infrasector is er voor iedere goede vakman op ieder niveau een mooie toekomst weggelegd. De bouw is voor iedereen die graag wil meehelpen om Nederland mooier en beter te maken. Er zijn talloze opleidingsmogelijkheden.

Bouwen doe je samen, opleiden ook
Bouw Infra mensen Mierlo en Schildersvakopleiding Mierlo verzorgen de praktijkopleiding, ROC ter Aa Bouw & Design verzorgt de theorie. Ze werken intensief samen met betrekking tot het opleiden van jongeren voor verschillende beroepen in niveau 2 en 3. Je kunt opgeleid worden tot timmerman, metselaar, straatmaker, vakman grond-, water- en wegenbouw, schilder of tegelzetter.

Leerlingen volgen een groot gedeelte van hun praktijkopleiding bij bedrijven in de regio, die hiervoor langdurige werkervaringsplekken beschikbaar stellen. Door deze samenwerking wordt theorie en praktijk op elkaar afgestemd. Leerlingen worden zo opgeleid tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in de bouw of infra. Heb je interesse in een van deze opleidingen? Wil je je aanmelden voor volgend schooljaar of heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@bouwinframensen-mierlo.nl of bel 0492-665505.