Hét Grote Decemberboek is weer uit

Laarbeek - Bij deze editie van DeMooiLaarbeekkrant valt bij u ook de derde uitgave van Hét Grote Decemberboek op de mat. Een boek boordevol tips en ideeën voor de feestdagen. ‘Denk lokaal, koop lokaal’, dat is de boodschap. Een boodschap die vooral nú heel toepasselijk is.

Leefbaarheid in de vier Laarbeekse kernen is het onderwerp waar veel over gesproken wordt. Zeker in Mariahout is het actueel, nu daar sinds begin november de supermarkt de deuren gesloten heeft. Maar het gaat niet alleen om de dagelijkse boodschappen. We willen wat te kiezen hebben als we gaan winkelen en die keuze vanachter een laptop maken bij een landelijke internetgigant is makkelijk, maar draagt ook bij aan de teloorgang van het lokale winkelaanbod en uiteindelijk aan de leefbaarheid van onze kernen. We zullen als inwoners samen onze lokale middenstand overeind moeten houden. De slogan ‘Denk lokaal, koop lokaal’ is actueler dan ooit.

Gelukkig heeft Laarbeek veel diversiteit aan producten te bieden. In dit boek treft u de meest originele, praktische en leukste cadeaus aan. Soms van de grotere winkels die iedereen kent, soms van een klein, nieuw winkeltje of een lokale webshop. Allemaal te koop bij een ondernemer uit onze eigen gemeente.

Cadeaubonnen
Kunt u nog geen keuze maken, dan zijn de cadeaubonnen dé oplossing. Deze bonnen zijn vanaf 5 euro te koop bij het kantoor van GoedeMorgenMedia (Heuvelplein 3 in Beek en Donk) en inwisselbaar bij alle deelnemers uit Hét Grote Decemberboek en geldig tot eind 2022. Een ideaal cadeau voor in het kerstpakket van uw werknemers, maar ook leuk om te geven aan je familie of vrienden.