Afbeelding

Stichting Kringloop Sam Sam geeft speelgoed weg aan minder bedeelde

Algemeen

Beek en Donk - Tot en met eind januari houdt Stichting Kringloop Sam Sam een mooie actie voor de minder bedeelde. Zij geven per kind namelijk één stuk gratis speelgoed weg.

“Speelgoed zelf verkopen wij niet zo goed, dus we hadden het idee om het gratis weg te geven aan de minder bedeelde”, zo vertelt Marco van Stichting Kringloop Sam Sam. “Er is veel speelgoedtekort bij kinderen en met de Sinterklaas en kersttijden die eraan komen willen we deze ludieke actie gaan doen. Ik heb zelf ook kinderen en die willen altijd van alles. Als ouder kan het moeilijk zijn om iedere keer ‘nee’ te verkopen als je geen geld hebt om speelgoed te kunnen kopen. Zo hopen wij deze mensen te helpen in een mindere tijd.”

De actie voor één stuk gratis speelgoed per kind loopt tot en met het einde van januari 2022. “Mensen die binnenkomen mogen gewoon aangeven dat zij voor de speelgoedactie komen. Zij hoeven verder geen extra artikel te kopen of iets dergelijks. Ze mogen zelf kiezen wat voor speelgoed ze meenemen. Wie als eerste binnenkomt heeft de eerste keuze, want op is op. Met deze actie willen we de minderbedeelde mensen tevreden houden en je ziet ook echt dat ze het heel erg fijn vinden. De glimlach straalt er dan vanaf en dat geeft ons echt een goed gevoel.”

Stichting Kringloop Sam Sam is te vinden aan de Willemstraat 7F in Beek en Donk.