Verpletterende tieten (2)

Let goed op uw zaakje!

Lieve collega,

Proficiat met jouw voortreffelijke column ‘Verpletterende tieten’! Ik heb er van genoten, van jouw column. Vrouwen worden, anno 2021, mishandeld in mobiele martelkamers. Borstonderzoek, noemen ze dat! Zo’n behandeling gun je je grootste vijand (m/v) niet. Ik hoop dat je inmiddels een beetje bekomen bent.

Lieve collega,

Ik weet, dat het in zo’n 'tietenbus' inderdaad niet pluis is. Mijn vrouw liet me haar blauw geplette borst zien. Geloof me, haar pijn was mijn pijn! Ze kon ternauwernood voorkomen, dat ik met de slijptol op pad ging. Even wat staanders onder die mobiele unit doorslijpen. Ik heb, als man, de ballen verstand van dit onderwerp. Het is een puur vrouwelijke aangelegenheid. Dat weerhoudt er mij niet van, om op jouw column te reageren. Ik ben er eigenwijs genoeg voor.

Lieve collega,

Pijn is volgens jou, niet eerlijk verdeeld tussen mannen en vrouwen. Ik las, hoe jij denkt, dit op te lossen. De schrik sloeg me om het hart, lieve collega. De pielemuis, het klokkenspel, de penis…, of hoe je dit mannelijke gereedschap zou willen noemen, zal er, volgens jou, ook aan moeten geloven! Open en bloot op een glasplaat. Een behandelaar masseert, trekt, rekt op en plet naar hartenlust. Heel bijzonder, om de pijn zo te verdelen. Vind je ook niet? En jouw eigen pijn? Wordt die er minder van?

Lieve collega,

In mijn columns sta ik steeds pal voor een gelijke behandeling van mannen en vrouwen. Na het lezen van jouw column ben ik voorzichtiger geworden. Voor alle duidelijkheid: Is onze ‘knoert’ ziek? Mannen zoals ik, leggen hem zonder morren op tafel. Moet er echter, een rekening vereffend worden? Moet er door onbevoegden aan getrokken worden? Moet-ie opgerekt worden, of geplet? Dan laten mannen zoiets niet gebeuren. Althans niet in deze setting.

Lieve collega,

Gruwelijk om te lezen, wat jij meemaakte. En… wat je voor ons, mannen, ook in petto hebt! Gelukkig slechts in fantasie, tussen werk en was. Op Facebook zie ik, hoe de dames zich alvast warm lopen met lijmtangen en ander marteltuig.

Mannen van Nederland…