Boerenbruidspaar Esther van Stiphout en Arian de Groot.
Boerenbruidspaar Esther van Stiphout en Arian de Groot. Foto:

Grandioze bekendmaking 51ste Boerenpaar

Beek en Donk - Eindelijk was het dan zover, de bekendmaking van het Boerenpaar van de Teugelders. Het tijdstip en de locatie waren afgestemd op de omstandigheden, een gezellige zaterdagmiddag in de Dorpstuin. 

Terwijl de Biks Bent zorgde voor de muzikale omlijsting, werden voorbereidingen getroffen door de boerencommissie voor de bekendmaking van het 51ste Boerenpaar van Ganzendonck. Afgelopen weken waren er vele aanwijzingen en nu was het dan eindelijk tijd voor de ontknoping. In een grappig filmpje, zittend in een hottub, kondigde 'het Boerenpaar' aan dat ze er toch vanaf zagen en voor een ander Boerenpaar gezorgd hadden. Het echte Boerenpaar werd binnengebracht, te weten Esther van Stiphout en Arian de Groot. Samen met de Boerenbeveiliging gaan ze er een geweldige carnaval van maken.

Hierna maakte niemand minder dan Andy Marcelissen zijn opwachting. Deze tonproater van hoog niveau had natuurlijk zijn woordje klaar over de nieuwe prins… Andy kwam voorlezen uit zijn sprookjesboek, waarin vele sprookjesfiguren een rol speelden. Zijn woordspelingen zijn geniaal en hij had daarmee de lachers op zijn hand. Sprookjes gaan ze dit seizoen meer zien, want het motto voor carnaval 2022 is: ‘T skônste sprookje van ’t jaor!'

Afbeelding