U kunt de zondagviering van 09.30 uit de Onze Lieve Vrouw Presentatiekerk te Aarle-Rixtel en die van 11.00 uur uit de Michaëlkerk te Beek en Donk volgen via www.stream.eustachiusparochie.nl

Vrijdag 26 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Zaterdag 27 november
09.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

18.30 uur Mariahout O.L.Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos
Intenties in deze viering voor: Pater Arie Wester, diaken Hans Beks, alle intenties die opgeschreven zijn bij Maria in de Lourdesgrot.

Zondag 28 november
09.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering m.m.v. De Halmen
Intenties in deze viering voor: Petronella van Hoof (fund), Maria Bekx-van Ass (mged), Sjef van Vijfeijken, Pater Arie Wester, diaken Hans Beks.

09.30 Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie

Eucharistieviering 

Intenties in deze viering voor: Pater Arie Wester, diaken Hans Beks, Herman en Annie Konter, Mia Raijmakers-van de Moosdijk, Martien Verberne, Overleden ouders Van Bommel-van Lierop en hun zonen Ben en Sjef, , voor alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek van de Mariakapel, Tot welzijn van de Parochie.

11.00 uur Lieshout Gildekapel Sint Servatius
Doop Felix

11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Pater Arie Wester, diaken Hans Beks, Rie Rooijackers-van den Elzen, Cees Huijbregts en Rieky Huijbregts-Jansen, Bert Biemans, Jan Toussaint, Maria Wilms-van Heijnsbergen, Frie Couwenbergh.

Maandag 29 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Dinsdag 30 november
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Woensdag 1 december
09.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering

17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Donderdag 2 december
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering

Gedragsregels voor het bezoeken van vieringen in de kerken van de parochie Zalige pater Eustachius van Lieshout Laarbeek:
Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op dinsdag 2 november j.l. heeft het parochiebestuur besloten om met ingang van zaterdag 20 november 2021 alle bezoekers van misvieringen in de kerken van de parochie te verzoeken om de volgende gedragsregels in acht te nemen:
• Bij binnenkomst in de kerk, zolang u door de kerk loopt en bij het naar buiten gaan draagt u een mondkapje.
• Zolang u op uw zitplaats verblijft kan het mondkapje af; tijdens het ter communie gaan hoeft het mondkapje niet op.
• U zoekt een zitplaats zodanig dat u minimaal 1,5 m afstand houdt tot andere kerkgangers (personen uit hetzelfde huishouden uitgezonderd).
Het parochiebestuur gaat ervan uit dat eenieder zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en anderen zo min mogelijk in gevaar brengt. Het fenomeen van bijvoorbeeld een bank overslaan etc. ligt bij iedereen nog in het geheugen en kan dus toegepast worden zonder expliciete sturing met behulp van linten etc. Op deze wijze dragen we allen onmiddellijk bij aan een reductie van het aantal mogelijke besmettingen en hopen we dat door zo te handelen op een verantwoorde wijze eucharistievieringen kunnen worden bijgewoond. Als de maatregelen door de overheid en/of de bisschoppen strenger worden kan dat tot gevolg hebben dat ook het parochiebestuur nieuwe, strengere maatregelen moet treffen.

Adventsactie
We zijn weer gestart met de adventsactie. We willen graag 80 gezinnen blij maken met iets extra’s voor Kerstmis. Achter in de kerken vindt u manden waarin u levensmiddelen kunt leggen die u graag aan de minderbedeelden van Laarbeek wilt geven. Ook staan er bussen waarin u uw gift kunt doen. We willen graag lang houdbare producten verzamelen, U kunt hierbij denken aan: rijst, spaghetti, macaroni, groenten in pot of blik, denk ook eens aan zeep, wasmiddel, shampoo, tandpasta etc.