Uitnodiging voorbespreking PNL

Uitnodiging voorbespreking PNL

Laarbeek - De voorbespreking van PNL vindt op maandag 6 december 2021 online plaats via MS Teams. Deelnemen kan op uw computer of via de mobiele app.

In de voorbespreking worden er dingen besproken die in de raadsvergadering van 9 december behandeld gaan worden. Op welke manier is nog onbekend. Veel onderwerpen zijn zogenaamde hamerstukken. Het betreft voorstellen tot vaststelling van: ‘Doorontwikkeling beschermd wonen in de Peelregio’, de Wegsleepverordening en uitvoeringsregels, van de Regionale Energie Strategie 1.0, van de Belastingverordeningen 2022 en ook de bijstelling verkoop schoolwoningen Jan van Rixtelstraat Aarle-Rixtel.

Verder zijn er enkele bespreekpunten zoals: voorstel tot vaststelling van het Controleprotocol 2021 en het voorstel tot vaststelling van de Omgevingsvisie Buitengebied. De documenten van deze visie zijn te raadplegen via https://www.laarbeek.nl/omgevingsvisie. De voorstellen in verband met de invoering van de Omgevingswet zijn voorzien van een zestal bijlages. Deze zijn ook via bovengenoemde link te raadplegen.

Tot slot een voorstel tot vaststelling van de wijzigingen op de begroting 2021 en 2022. U kunt de stukken raadplegen via de website van de gemeente Laarbeek.