Afbeelding

Bier- en wijnactie Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning

Algemeen

Beek en Donk - De bladeren zijn van de bomen gevallen, de winterjassen zijn uit de kast gehaald en de avonden binnenshuis zijn toegenomen. 

De gemoedelijkheid van de herfst en winter gaan goed samen met het genieten van een heerlijk glas zacht-drinkende elegante rode of frisse en charmante witte wijn, luisterend naar de naam Vinou en speciaal door O&U in Frankrijk geselecteerd. Of houdt u meer van een glas Anker Tripel, een ambachtelijk gebrouwen Belgisch speciaal bier? De wijnen kosten €6 per fles (75 cl) of €35 per doos van zes flessen. Het bier kost €7 per fles (75 cl). U kunt ook een mix-pakket bestellen voor €35. Heerlijk voor uzelf, maar zeker ook leuk om cadeau te doen onder de kerstboom en u helpt hiermee ook nog eens de plaatselijke muzikale vereniging.

Helaas kunnen de leden van Harmonie O&U dit jaar niet bij u langs de deuren gaan met de heerlijke wijnen en het speciaal bier. Online kunt u de versnaperingen wel bestellen. Alle informatie over de wijnen en het bier (inclusief prijzen) vindt u op www.oenu.nl/agenda/wijnenbieractie. Via deze webpagina kunt u ook eenvoudig bestellingen plaatsen. Wanneer u vóór 20 december bestelt, wordt de bestelling voor de kerst nog bezorgd. Prettige kerst en santé!