Vinnie van Vijfeijken, Djim Vervoort en Tom van den Bogaard (vlnr).
Vinnie van Vijfeijken, Djim Vervoort en Tom van den Bogaard (vlnr). Foto: Christine van den Berg

Nieuws vanuit het Heidurp

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Begin november was het eindelijk weer zover, het prinsenbal van CV de Heikneuters stond op het programma. 

Het prinsenbal is traditiegetrouw de aftrap van het carnavalsseizoen. Het was een geweldige avond en vol enthousiasme is prins Djim d’n urste samen met zijn adjudanten Tom en Vinnie gestart aan carnaval 2021/2022. Helaas werden kort daarna de coronamaatregelen aangescherpt en zijn er een aantal evenementen uitgesteld. Voor de hoogheden was dit natuurlijk een enorme teleurstelling, met als lichtpuntje de online bingoavond die als alternatief door CV de Heikneuters is georganiseerd.

Voorlopig blijft het onzeker welke evenementen er wanneer doorgang kunnen vinden. Deze situatie heeft de hoogheden doen besluiten, in goed overleg met de vereniging, om pas het volgende seizoen terug te keren als hoogheden. De Heikneuters zijn echter niet bij de pakken neer gaan zitten, want wat hun betreft gaat carnaval door dit jaar. Zij zullen met inachtneming van de geldende maatregelen kijken wat de mogelijkheden zijn om carnaval te vieren. Ze gaan aan de slag om een ludiek programma te organiseren zonder aanwezigheid van de hoogheden, zodat er toch feest gevierd kan worden en hopelijk mag het hele dorp aansluiten. 

Zij houden jullie hiervan op de hoogte via DeMooiLaarbeekKrant, de site en de social media van CV de Heikneuters. Natuurlijk staan de Heikneuters altijd open voor ideeën en suggesties. Heb je een spetterend idee? Geef het dan aan bij een van de leden van het bestuur. Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig uiteinde toe, en wellicht tot ziens volgend jaar op een van de activiteiten.