Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Akkoord aanleg padelbanen bij Tennisvereniging ’t Slotje

Sport Sport Sport

Akkoord aanleg padelbanen bij Tennisvereniging ’t Slotje

Beek en Donk - Tijdens een druk bezochte online ledenvergadering op 8 december van Tennisvereniging ’t Slotje heeft het bestuur een akkoord gekregen van de leden voor de aanleg van padelbanen op het tennispark. 

In 2021 is er een enquête gehouden onder de leden van tennisvereniging ’t Slotje. Uit de reacties is naar voren gekomen dat er grote belangstelling is voor de padelsport. Het bestuur heeft naar aanleiding hiervan een commissie opdracht gegeven de mogelijkheden voor de aanleg van padelbanen bij de tennisvereniging te onderzoeken. De resultaten van het onderzoek zijn op de extra ingelaste (online)ledenvergadering gepresenteerd en toegelicht aan de leden. Na de presentatie hebben de aanwezige leden de mogelijkheid gekregen zich vóór of tegen de aanleg van padelbanen uit te spreken. De stemming gaf hetzelfde beeld als de reacties uit de enquête, het overgrote deel van de leden stemde vóór de aanleg van de banen op het park.

De geschetste plannen worden in goed overleg met de gemeente en naaste omgeving verder uitgewerkt. Het bestuur is blij met de uitkomst van de stemming en hoopt in de zomer van 2022 veel (nieuwe) padelspelende leden op het tennispark te ontmoeten.