Dankbaar voor actie 'Samen Kerst in Laarbeek'

Beste inwoners van Laarbeek,

Op de eerste plaats willen wij u namens de 85 gezinnen in Laarbeek die het moeilijk hebben, hartelijk dankzeggen. Het was overweldigend om de hoeveelheid levensmiddelen van u te mogen ontvangen tijdens onze actie 'Samen Kerst in Laarbeek'. We hebben er uiteindelijk ruim 100 pakketten van kunnen maken, waardoor we nog meer maatwerk hebben kunnen leveren. We hebben dit jaar namelijk enkele hele grote gezinnen.

We hebben dit samen kunnen doen, dankzij de spontane medewerking van alle supermarkten in Laarbeek, geen enkele uitgezonderd. We noemen hen en danken hen: Aldi, Jan Linders, Jumbo Lieshout, Jumbo Beek en Donk, MCD, Plus.

Ook willen wij de vele ondernemers in Laarbeek dankzeggen voor hun gulle gaven, waardoor we de pakketten ook mooier hebben kunnen maken. In het bijzonder willen wij Wendy Beniers dankzeggen voor haar grote bijdrage door het inleveren van de kaarten van de postcodeloterij. Hierdoor is voor meer dan €1.250 aan levensmiddelen ontvangen.

Tot slot danken wij alle vrijwilligers die bij de supermarkten gestaan hebben en meegeholpen hebben om in te pakken en rond te brengen. 'Samen Kerst in Laarbeek' wensen zij u allen toe in deze voor vele moeilijke tijd. 

Namens de LEV- groep en de Parochie Zalige Pater Eustachius van Lieshout,

Ton Schepens,
diaken