Vincent de Witte
Vincent de Witte Foto:

Inhoudsopgave Kersteditie

‘Vincent was enorm goed met mensen’
Een enorme schok gaat er maandagavond 19 juli 2021 door Laarbeek als een motorrijder is overleden na een ongeval op de Lieshoutseweg. Een vreselijk ongeluk, waarbij de in Beek en Donk wonende Vincent de Witte (32) om het leven komt. Zijn broer Richard de Witte, wilde de energie van Vincent niet verloren laten gaan en nam het bedrijf van zijn broer over. Lees meer op pagina 6 en 7.

Ook pastor Geoffrey heeft geen glazen bol
Pastor Geoffrey de Jong begon in augustus 2019 in Laarbeek. Al snel daarna werd Nederland geconfronteerd met de coronacrisis. Twee jaar later spreken we de pastor van de parochie De Zalige Pater Eustachius van Lieshout opnieuw. Hij laat zijn licht schijnen over de coronacrisis, over Kerstmis én over ontwikkelingen binnen de Katholieke Kerk. Lees meer op pagina 15.

Het succesjaar van Luuk Brouwers
Luuk Brouwers is in Laarbeek een bekende naam, maar voor het grote publiek was zijn naam nog net zo onbekend als een van de andere vele voetballers in het betaald voetbal. Dit jaar is dat veranderd. Luuk maakt met Go Ahead Eagles indruk in de Eredivisie en behaalde zelfs een prijs voor beste speler van de maand oktober. Een terugblik op zijn succesvolle jaar en de ambities die hij heeft. Lees meer op pagina 18 en 19.

Arnout van Eyndhouts van Aarle grote inspiratiebron van Wim Daniëls
Half december trof DeMooiLaarbeekKrant schrijver Wim Daniëls bij Het Hagelkruis in Aarle-Rixtel. Voorovergebogen op zijn racefiets was Wim de stad uitgefietst, op weg naar ‘zijn’ dorp. Het Hagelkruis en het huis Ter Smisse aan de Kerkstraat zijn favoriet. Maar komt hij weer in Aarle wonen? Lees meer op pagina 38 en 39.

'Jeroen is nog steeds in ons leven'
Achttien september 2015 was een gitzwarte dag voor Anja, Cor en Leontien Martens. Tijdens het rooien van bomen verongelukte Jeroen (23). Een bijzonder, onvergetelijk mens dat nog steeds een plek heeft binnen hun gezin. Lees meer op pagina 42 en 43.

Met kleine Nina gaat het goed, maar de zorgen blijven
Het dochtertje van Geneviève bleek een ernstige hartafwijking te hebben. Een operatie was noodzakelijk. Een probleem: ze wonen in Nicaragua, waar de specialistische kennis niet goed genoeg is. Opereren in Nederland was wel mogelijk. Hals over kop staken Geneviève, kleine Nina en papa Claudio de oceaan over. Bij oma Lia Linders komen ze nu in Beek en Donk even bij van een aantal hectische weken. Lees meer op pagina 47.

Beek en Donkenaar zevende Nederlander met ‘WSOP-bracelet’ in pokeren
Ineens was daar die foto op Facebook in november. Bjorn Verbakel uit Beek en Donk als winnaar van een pokertoernooi in Tsjechië. Als zevende Nederlander won hij een ‘World Series of Poker-bracelet’. Hoofdprijs: ruim 59.000 euro. Lees meer op pagina 52 en 53.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bjorn Verbakel wint de World Series of Poker-bracelet in Tsjechië.
Afbeelding