Ieder einde is tevens een nieuw begin

Ieder einde is tevens een nieuw begin

Het jaar 2021 zit er bijna op. De kerstdagen en ‘oud op nieuw’ zijn de traditionele dagen waarop we terugkijken naar het achter ons liggende jaar. Opnieuw was het voor velen een moeilijk jaar. Iedereen kreeg op een of andere manier te maken met de gevolgen van het corona virus. Persoonlijke drama’s voltrokken zich. Sommigen werden ernstig ziek en ondergaan welllicht nog heel lang de gevolgen daarvan. Anderen overleden zelfs en lieten dierbaren ongewild achter in hun verdriet. Veel ondernemers zagen hun inkomsten, voor een al dan niet groot deel, verdampen. Anderen, zoals supermarkten, ‘profiteerden’ juist van de pandemie en verhoogden hun omzet. Fysieke verkopen gingen vaak over in ‘bestellen en afhalen’ of online verkopen. Veel werknemers, zeker in de zorg, bij de politie en andere hulpdiensten, werkten harder dan ooit. Voor werknemers in o.a. de horeca was er nauwelijks werk, terwijl men in sommige andere bedrijfstakken juist personeel te kort kwam (en komt). Hoe dan ook was het alles bij elkaar niet het meest prettige jaar uit onze geschiedenis.

Na bovenstaande gelezen te hebben kunnen we concluderen dat een lokale politieke terugblik over 2021 niet het meest belangrijke is van dit moment. Toch willen we met PNL zo kort mogelijk even kijken naar wat er, vanuit onze ogen bezien, is gebeurd in politiek Laarbeek. Ga daarvoor naar onze website: www.pnllaarbeek.nl. Op 14,15 en 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De komende tijd zullen alle politieke partijen daarom weer gaan proberen de aandacht op zich te vestigen. Iets wat wij overigens continu doen, gedurende de gehele raadsperiode en niet alleen in aanloop naar de verkiezingen. Via onze website, omroep Kontakt, sociale media en de MooiLaarbeekKrant. Echter vooral ook via persoonlijke contacten. Zomaar of omdat iemand problemen heeft, het ergens niet mee eens is, of ergens mee geholpen wil worden.

Een jaar zit er bijna weer op en luidt een nieuw jaar in, met nieuwe wensen en kansen. Politiek zit een raadsperiode van 4 jaar er bijna op. Ook dit geeft mogelijkheden voor een positief en fris begin van een nieuwe periode. Zoals de kop van dit bericht al zegt: Ieder einde is tevens ook altijd het begin van iets nieuws. Laten we samen proberen 2022 beter te laten zijn dan het jaar wat we nu gaan afsluiten. Voor nu willen we namens PNL iedereen fijne dagen wensen en een goed begin van 2022.

Fractie PNL