Vlnr. Silvia en Ben van Kaathoven, Frank van Lieshout met kleinkind en rechts zijn vrouw Tiny.
Vlnr. Silvia en Ben van Kaathoven, Frank van Lieshout met kleinkind en rechts zijn vrouw Tiny. Foto:

Frank van Lieshout met pensioen bij Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken

Beek en Donk - Op een bijzondere manier werd Frank van Lieshout deze week naar huis gebracht door zijn werkgever Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken. Na ca. 35 jaar gaat Frank met pensioen. Eigenaren van Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV, Ben en Silvia van Kaathoven, zetten hem graag in het zonnetje.

"Frank kwam zo'n 35 jaar geleden overwaaien van Gebroeders v.d. Elzen uit Gemert om bij ons te komen werken. Bij v.d. Elzen leerde hij al een belangrijk stuk van zijn vakkennis", vertellen Ben en Silvia. Bij Van Kaathoven startte Frank op een mobiele kraan en later volgden er kranen van 1 tot 80 ton, die hij allemaal goed kon bedienen. "We leerden Frank kennen als een echte vakman, die erop stond dat zijn werk perfect werd opgeleverd. Vaak ging dit wel gepaard met een kritische noot. Frank was wel eens kritisch op materieel en op mensen die met Frank moesten werken. Dat had natuurlijk ook met de kwaliteiten van Frank te maken. Frank is perfectionistisch en beheerst alle disciplines goed van grondwerk, sloopwerk en wegenbouw. Dat is best zeldzaam!"

Ben en Silvia vervolgen: "Buiten dat Frank kraanmachinist is, kan hij ook goed overweg met de loader. Niet alleen auto's laden, maar ook graven, egaliseren en profileren. Daarnaast kan hij alle vrachtauto's besturen en ook in de werkplaats werken is hem niet vreemd. Daarom hebben we Frank de titel 'Beste allrounder aller tijden bij Van Kaathoven' gegeven."

Per 1 januari 2022 gaat Frank officieel met zijn welverdiende pensioen. "Namens alle collega’s van Van Kaathoven Grond- en Sloopwerken BV willen we Frank feliciteren met zijn pensioen en heel erg bedanken voor zijn tomeloze inzet al die 35 jaren. We gaan Frank missen! We wensen Frank en Tiny, kinderen en kleinkinderen veel gezondheid en mooie jaren samen. Tot slot willen we iedereen hele Fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022 wensen!"