Linda Engels-Strijbosch
Linda Engels-Strijbosch Foto: Joost Duppen

Laarbeek, dat zijn wij samen

Laarbeek, dat zijn wij samen

Het afgelopen jaar heeft van veel mensen nogal wat aanpassing gevraagd. Wij hopen dat 2022 een mooier jaar wordt voor iedereen. PvdA Laarbeek wenst iedereen een sociaal en gezond 2022. 

Het moet socialer hier in Laarbeek. Zodat we ons allemaal thuis voelen. Want wat is nu echt belangrijk? Dat we de woningnood oplossen en dat er een betaalbaar huis is voor iedereen. In een fijne buurt. Waar minder verdeeldheid is en waar we naar elkaar omzien. Samen gaat ons dat lukken.

De PvdA heeft er een plan voor. In Laarbeek bouwen we meer sociale huurwoningen en houden we de woonlasten betaalbaar. In onze dorpen pakken we gevaarlijke verkeerssituaties aan, zodat jong en oud veilig thuiskomt. In Laarbeek laten we niemand in de steek, maar bieden we mensen ondersteuning als dat nodig is

Zo maken we van Laarbeek een plek waar we allemaal fijn kunnen leven. Al 25 jaar vormen Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout de kernen van onze mooie gemeente. Laarbeek, dat zijn wij samen. 

Mijn naam is Linda Engels-Strijbosch. Ik ben lijsttrekker van de PvdA Laarbeek bij de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met mijn team wil ik Laarbeek nog mooier te maken.