De eucharistievieringen zijn via live stream te volgen. Om 09.30 uur uit de Onze Lieve Vrouw Presentatie te Aarle-Rixtel en die van 11.00 uur uit de Michaëlkerk te Beek en Donk via www.stream.eustachiusparochie.nl.

Zaterdag 15 januari
16.00 uur Mariahout O.L.Vrouw van Lourdes
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos
Intenties in deze viering voor: Lies van Os, Jo Bunthof-Jans (mged).

Zondag 16 januari 
09.30 uur Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos en Rob Rassaerts
Intenties in deze viering voor: Harrie Aarts, Gerrit Vogels (verj), Jan en Marc van StiphoutVoor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in AR, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Jaantje Francissen (mged), Anneke Francissen (mged), Hans Roijakkers (mged), Familie Donkers-van de Laar.

11.00 uur Beek en Donk Michaƫlkerk
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos, Tony Werners en het Antoniusgilde.
Intenties in deze viering voor: Maria Wilms-van Heijnsbergen, Arno van Asseldonk, Miguel Rodriguez-Gutierrez, Jan Gevers (oud Koning, oud standaard ruiter en gildebroeder), Hein van den Berg (gildebroeder), Piet van der Linden (steunend lid), Joke Caris-van Gend (steunend lid), Christ Verhoeven (oud koning, ere wapenmeester en gildebroeder), Nelly Maas-van Duijnhoven (steunend lid), Joanna Pepers-van Leuken (steunend lid). Voor alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek bij pater Eustachius.

Mededeling:
Mocht u zegels voor het boodschappenpakket over hebben of zelf niet gebruiken zou u ze dan in willen leveren op het parochiecentrum? Alvast bedankt. Graag willen we de boodschappenpakket geven aan de minderbedeelden van onze parochie.