Uitnodiging voorbespreking De WerkGroep

Uitnodiging voorbespreking De WerkGroep

Laarbeek - Politieke partij De Werkgroep houdt op maandag 24 januari haar voorbespreking met de achterban. Tijdens dit overleg bereiden zij zich voor op de raadsvergadering. Deze kent een veelzijdige agenda.

Ze bespreken met name de woonvisie van de gemeente Laarbeek. Als De Werkgroep is men voornemens om hierbij twee moties in te dienen. De ene motie pleit voor zelfbewoning. De Werkgroep wil voorkomen dat projectontwikkelaars gaan regeren in Laarbeek. Daarnaast pleit men er in de tweede motie voor dat nieuwe woningen in eerste instantie aangeboden worden aan mensen die al aan Laarbeek verbonden zijn. Dat is niet eenvoudig te regelen. Een uitvoerig vooroverleg is dus noodzakelijk.

In de raadsvergadering bespreekt men ook het ontwerp voor het Gulden Land. De Werkgroep ziet dit als een mooie kans voor natuur en recreatie in Laarbeek. Daarnaast komen het arbeidsmigrantenbeleid en de ambities van de metropoolregio aan bod. Misschien heb jij daarnaast ook nog onderwerpen die jij in de voorbespreking aan de orde wil stellen? Dat is altijd welkom.

Helaas is het vanwege de coronamaatregelen een online overleg. Dat start maandag 24 januari om 20.00 uur. Laat het weten als jij hierbij aan wil sluiten óf als jij vooraf al jouw visie door wil geven. Neem contact op via dewerkgroep@gmail.com of bel met 06-23854206.