Uitnodiging voorbespreking PNL

Uitnodiging voorbespreking PNL

Laarbeek - In de raadsvergadering van 27 januari 2022 worden twee belangrijke voorstellen besproken. Beiden gaan over toekomstige woningbouw in Laarbeek. 

In de woonvisie wordt o.a. aangegeven welke prioriteiten worden vastgesteld. Denk hierbij aan betaalbare en beschikbare woningen voor jong en oud. Ook wordt gesproken over huisvesting van arbeidsmigranten. En dan met name de arbeidsmigranten die maximaal gedurende drie jaar in Laarbeek werkzaam zijn. 

Wordt hier gekozen voor grootschalige complexen of meer kleinschalig? Belangrijke te nemen besluiten, die de revue zullen passeren. PNL nodigt u uit om, samen met de fractie, over deze onderwerpen te overleggen en de standpunten te bepalen. Dit overleg vindt plaats tijdens een voorbespreking van de raadsvergadering op maandag 24 januari 2022, om 20.00 uur. In verband met corona moet de voorbespreking helaas digitaal plaats vinden. Op de website van PNL vindt u de link naar MS Teams, voor het bijwonen van onze voorbespreking. Voor de stukken van de raadsvergadering verwijzen ze naar de website van de gemeente Laarbeek.