Uitnodiging voorbespreking ABL

Laarbeek - Afgelopen week hebben de commissievergaderingen weer plaatsgevonden op het gebied van sociale zaken, ruimtelijke zaken en algemene zaken. In deze commissievergaderingen zijn de onderwerpen van de aankomende raadsvergadering volop besproken en zijn standpunten uitgewisseld. 

Op de agenda van de commissievergaderingen stonden onder andere de nieuwe woonvisie voor Laarbeek tot 2026, de bushalte bij de Bavariarotonde en de nieuwe beleidslijn over het huisvesten van arbeidsmigranten in het buitengebied. De opgehaalde informatie en de discussie die erop heeft gevolgd wordt nu samengebracht om tot besluitvorming te komen. 

Onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek door ABL zijn uitgenodigd om meningen te delen en zodoende raadsleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Vanwege de coronamaatregelen moet dit overleg helaas weer digitaal plaatsvinden op maandag 24 januari aanstaande om 20.00 uur.

Naast deze onderwerpen staan er ook tal van andere zaken op de agenda, waaronder de transitievisie warmte waarin de overgang naar gasloos verwarmen is omschreven. Ook staan schuldhulpverlening, diverse bestemmingsplannen en de onderhoudsplannen wegen en riool op de agenda ter besluitvorming. De complete agenda van de raadsvergaderingen kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 27 januari.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk, waarbij je een digitale link naar de vergadering ontvangt. Dit kan eenvoudig door dit te melden bij info@abllaarbeek.nl. Vindt u zo’n digitaal overleg niet makkelijk, dan kunt u ABL uiteraard ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl.