Afbeelding

Repaircafé opent haar deuren weer

Algemeen

Beek en Donk - Op 4 februari 2022 om 9.00 uur vindt bij Howeko in Beek en Donk, aan het Wethouder Heinsbergenplein, weer een Repaircafé plaats. Door corona moesten ze helaas in januari de deuren gesloten houden, maar nu kunnen ze weer open .

Het repaircafé geeft uw apparaten een tweede leven. Het is meestal moeilijk om huishoudelijke apparaten te laten repareren. Er zijn onderzoekskosten, u bent het apparaat voor langere tijd kwijt en dan zijn de kosten ook nog erg hoog. Kortom; de winkel heeft liever dat u een nieuwe koopt. Het Repaircafé geeft u een eerlijke kans om het apparaat nog jaren te gebruiken. Meestal valt het defect mee en is reparatie makkelijk. Bij het Repaircafé betaalt u een vrijwillige bijdrage en de eventuele kosten van vervangende onderdelen. Vaak is echter een goede schoonmaakbeurt al voldoende. Ze zeggen daarom terecht ‘weggooien is zonde, gun uw apparaat een tweede ronde’.

U kunt bij het Repaircafé terecht voor kleine huishoudelijke apparaten, kleine meubelen, kledingreparaties , heerlijke koffie en een gezellig gesprek. Door de coronamaatregelen werken ze nog wel steeds op afspraak en die kunt u maken via repairlaarbeek@gmail.com. Zet in de mail wat u aan wilt bieden en u krijgt een afspraaktijd retour, dat voorkomt ook langer wachten. U bent weer van harte welkom.