Afbeelding
Foto:

Geen uitvoeringen voor toneelvereniging De Vriendenkring in 2022

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Afgelopen donderdag heeft het bestuur van De Vriendenkring uit Lieshout helaas de stekker uit het seizoen moeten trekken. Voor het derde seizoen zijn de vooruitzichten te onzeker. Maar ook als volgende week alles weer open zou gaan, lukt het niet om in twee maanden tijd het toneelstuk ‘De erfenis van tante Bella’ op de planken te zetten. Daar is gewoon te weinig tijd voor, los van alle onzekerheden.

De klucht ‘De erfenis van tante Bella’ gaat hierbij in de vriezer. De spelers hebben de tekst nu drie jaar in hun hoofd gehad en zijn toe aan iets nieuws. Regisseuse Loes Gruyters gaat op zoek naar een andere mooie klucht die zij hopelijk volgend jaar in maart in het Dorpshuis in Lieshout op gaan voeren.

Als ze weer mogen, en het blijft stabiel met corona laten ze jullie dat zeker weten. Voor nu is het belangrijk om gezond te blijven, en afwachten hoe dit jaar met corona verder gaat verlopen. Als alles goed blijft, zien ze jullie graag in 2023 bij één van de uitvoeringen van toneelvereniging De Vriendenkring.