Afbeelding

Beweegtuin is voor iedereen

Algemeen

Laarbeek - Vitaliteit is erg belangrijk. Zorgen dat je gezond en fit oud kan worden en dat zo lang mogelijk zonder externe hulp. Daar droomt iedereen van natuurlijk. Regelmatig sporten helpt hier enorm bij. En naast dat het goed is voor je lichaam is het zeker net zo goed voor je sociale contacten en geest. 

Beweegtuinen zijn hier de perfecte combinatie van. Onder professionele begeleiding van Laarbeek Actief kun je sporten en kletsen met anderen. Wil jij ook een beetje fit blijven? Of heb je vragen, stuur dan een mail naar sportcoachlaarbeek@levgroep.nl. Iedereen is welkom, dus kom zeker eens langs en doe gezellig een lesje mee.

Weekplanning:
Maandag: 10.15-11.00 uur Beek en Donk (Rembrandplein)
Dinsdag: 10.00-11.00 uur Lieshout (Franciscushof)
Woensdag: 10.00-11.00 uur Mariahout (Oranjeplein)
Donderdag: 10.15-11.00 uur Beek en Donk (Rembrandplein)
Vrijdag: 10.00-11.00 uur Aarle-Rixtel (Zonnetij)

Op www.laarbeekactief.nl staan ook beweegfilmpjes en beweegboekjes om thuis in beweging te blijven!

Vitaal Laarbeek 
Ook kun je inzetten voor het ‘Vitaalste idee van Laarbeek’. Het Vitaalste idee van Laarbeek heeft als doel praktische invulling te geven aan de ambities uit het Lokaal Sportakkoord en het Lokaal Preventieakkoord. Deze ambities zijn gericht op het bevorderen van de vitaliteit in Laarbeek.

Op woensdagavond 23 maart 2022 kun je jouw idee in drie minuten pitchen. Als jij de jury en het publiek weet te overtuigen, én als jouw idee bijdraagt aan de vitaliteit van Laarbeek, dan is het mogelijk om geld, ondersteuning of facilitering te ontvangen. Zo maak je van een goed idee de nieuwe werkelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan meerdere beweegtoestellen in de beweegtuin, of structureel een wandelclubje oprichten etc. etc., ben creatief!

Kortom: Wil jij je steentje bijdragen aan een vitaler Laarbeek? Geef je dan nu op via sportcoachlaarbeek@levgroep.nl. Hopelijk blaas jij de juryleden van de tafel met jouw pitch!