De Buurtkamer op Zonnetij
De Buurtkamer op Zonnetij Foto: DeMooiLaarbeekKrant

Elke donderdag een fijne dag mét begeleiding in Zonnetij Aarle-Rixtel

Algemeen

Aarle-Rixtel - De Buurtkamer van Zonnetij is een gezellige plek waar iedereen welkom is om een kop koffie te komen drinken of deel te nemen aan een activiteit. Of beter nog: zelf een activiteit op te zetten.

Sinds september bieden ze één dag in de week op de donderdag extra begeleiding aan voor diegenen die dit nodig hebben. Ze richten zich op mensen die gebaat zijn bij een vaste dagstructuur en/of op zoek zijn naar meer sociale contacten. Ook mensen met geheugenproblematiek zijn welkom. Het is een laagdrempelige voorziening en er is dus geen verwijzing nodig vanuit een huisarts of andere instantie. De dag is van 10.00 tot 16.00 uur en u kunt gebruik maken van de warme maaltijd en/of koffie, thee. Hier staat wel een vergoeding tegenover.

Bent of kent u iemand die hier graag aan zou deelnemen? Neem dan contact op met welzijnscoach Gerrie van Bussel via 06-83222569 of per email via gerrie.van.bussel@zorgboog.nl. Samen bespreekt u of deze dag in de buurtkamer van Zonnetij bij u past. Een vast team van vrijwilligers heet u van harte welkom.

Vrijwilligers gezocht voor tweede dag
Omdat ze deze vaste dag willen uitbreiden met een tweede dag (op de dinsdag) zijn ze op zoek naar vrijwilligers die deze groep mee wil begeleiden. Ze zijn op zoek naar mensen die:

Wilt u wel een steentje bijdragen, maar kunt u niet elke week of alleen halve dagen? Alles is bespreekbaar. Herken je jezelf in deze vrijwilligersfunctie? Neem dan ook contact op met welzijnscoach Gerrie van Bussel via bovenstaande gegevens.