De eucharistievieringen op zondag zijn via live stream te volgen. Om 09.30 uur uit de Onze Lieve Vrouw Presentatiekerk te Aarle-Rixtel en die van 11.00 uur uit de Michaëlkerk te Beek en Donk via www.stream.eustachiusparochie.nl

Vrijdag 28 januari
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

Zaterdag 29 januari 2022
09.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

16.00 uur Mariahout O.L.Vrouw van Lourdes
Woorddienst m.m.v. Yolanda Vos
Intenties in deze viering voor: Marietje Hagelaars-van Melfoort (mged) en overleden familie.

Zondag 30 januari
09.30 uur Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

09.30 uur Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Herman en Annie Konter, Peggy Smeenk, Overleden ouders Van Boheemen-van Grieken, bijzondere intentie,  Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in AR, Tot welzijn van de Parochie.

09.30 uur Lieshout Sint Servatius
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos en Cor Rooijakkers
Intenties in deze viering voor: Maria Bekx-van Ass (mged), Miet van Dooren (jrgt), Ad Swinkels-van Lindert (mged), Carel van den Biggelaar.

11.00 uur Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering m.m.v. Yolanda Vos, Tony Werners
Intenties in deze viering voor: Frie Couwenbergh, alle intenties die opgeschreven staan in het intentieboek bij pater Eustachius.

12.15 uur Beek en Donk, Michaëlkerk
Doopviering Fender

Maandag 31 januari
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

Dinsdag 1 februari
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

Woensdag 2 februari
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

Donderdag 3 februari
17.30 uur Aarle-Rixtel Missieklooster Heilig Bloed
Eucharistieviering

Mededeling:
Mocht u zegels voor het boodschappenpakket over hebben of zelf niet gebruiken zou u ze dan in willen leveren op het parochiecentrum? Alvast bedankt. Graag willen we het boodschappenpakket geven aan de minderbedeelden van onze parochie.

Eerste Heilige communie en Vormsel.
Er zal een centrale (online) voorbereiding zijn voor de communicantjes en ook een centrale (online) voorbereiding voor de vormelingen.

VOOR DE COMMUNICANTJES:
Afhankelijk van de aanmeldingen per dorp en kerkgemeenschap, kan een wat grotere groep communicantjes één of meerdere vieringen hebben. Als het groepje communicantjes erg klein is, dan zal er een centrale viering zijn. De Eerste Communieviering (-en) gaan we plannen in het weekend van 23 en 24 april. Er zullen in februari, maart en april steeds twee (online) lessen zijn op een maandagavond om 18.00 uur
VOOR DE VORMELINGEN:
Onze bisschop komt op zondag 22 mei het Vormsel toedienen om 9:30 uur te Lieshout. Er zal dus één centrale vormselviering zijn voor onze parochie in Lieshout. In februari, maart en april zijn er steeds twee (online) lessen op een dinsdagavond om 18.00 uur. De (vrijwillige) bijdrage is dit jaar weer 40 euro per kind (voor zowel Communie en voor het Vormsel).In goed overleg kan er altijd een uitzondering worden gemaakt. U kunt zich aanmelden via: info@eustachiusparochie.nl. A.u.b. ook vermelden of u kiest voor Eerste Communie of Vormsel. Wij zullen u daarna een aanmeldformulier toesturen. Blijf gezond en met hartelijke groet, pastor Geoffrey.

MARIAHOUT:
De begintijd van de Eucharistieviering blijft in de gehele maand februari ook om 16.00 uur