Afbeelding

Bestuurswisseling bij Algemeen Belang Laarbeek

Algemeen Politiek

Laarbeek - Bij politieke partij Algemeen Belang Laarbeek (ABL) stond donderdag 28 april een ledenvergadering op de agenda. Tijdens deze vergadering is met de leden onder andere terug gekeken op de voor ABL succesvol verlopen verkiezingen. Deze evaluatie leverde weer nuttige inzichten op die meegenomen worden in de toekomst.

Een ander punt op de agenda waren de bestuursverkiezingen. Aftredend en niet herkiesbaar waren Ruud Fransen en Bas van Sinten. Zij hebben inmiddels zitting genomen in de gemeenteraad van Laarbeek. De afgelopen periode zijn zij heel belangrijk geweest voor ABL. Voor hun inspanningen werden ze daarom ook in het zonnetje gezet.

Tijdens de ledenvergadering heeft ook Ton Sonneveldt een stapje terug gedaan bij ABL. Ton is sinds 1985 actief bij ABL en heeft diverse functies vervuld zoals raadslid en fractievoorzitter. Sinds 2013 was Ton voorzitter van ABL. Voor deze hele mooie loopbaan binnen ABL werd ook hij in het zonnetje gezet. Gelukkig voor ABL gaat Ton wel verder als bestuurslid. De voorzittershamer is tijdens de vergadering officieel overgedragen aan Jordy Brouwers.