Fenne Bongers
Fenne Bongers Foto: Eefje van Asseldonk

Laarbeekse Fenne schittert in Oliver

Laarbeek/Gemert - De Laarbeekse Fenne Bongers uit Beek en Donk speelt een van de hoofdrollen in Oliver, de nieuwste musical die in mei door musicalstichting STEMP wordt opgevoerd. Laarbeek wordt naast Fenne ook vertegenwoordigd door Sanne Knaapen uit Beek en Donk en Frans van den Nieuwenhof uit Lieshout. Zij maken deel uit van het ensemble.

De lat van deze musicalproductie ligt hoog. De laatste twee musicals van STEMP ‘Shrek’ en ‘Joseph’, werden genomineerd voor meerdere Amateur Musical Awards waarvan er zelfs een werd verzilverd. Fenne zat ook in de cast bij Joseph en heeft daarnaast nog een aantal prachtige musicals achter haar naam staan. Zo verlegde ze haar theatergrenzen bij ‘Cats’ en ‘Jekyll en Hyde’ en danste ze de tap-solo in ‘Scrooge’.

Fenne werkt in het dagelijks leven als kok en patissier. Daarnaast volgt ze nog een studie voor musicalperformer. In de musical Oliver - de familiemusical waarin het klassieke Charles Dickens-verhaal over Oliver Twist wordt verteld - speelt ze Nancy. Fenne danst, acteert en zingt al jaren en het is dan ook niet meer voor te stellen dat ze vroeger bang was om op het podium te staan.

Oliver belooft met onder meer Fenne Bongers, een topper te worden. De cast is al maanden aan de slag met zangpartijen en choreografieën onder begeleiding van een professionele regisseur, choreograaf, zangcoach en repetitor. Oliver bevat alle elementen die de toeschouwers een topavond bezorgen. Heerlijke muziek, drama en humor, zang en dans, prachtige decors, belichting en kleding. Ook voor iedereen die het verhaal misschien al kent, bevat deze musical voldoende verrassingen. Je verlaat gegarandeerd de zaal met een grote glimlach.

Ook Fenne zien schitteren in Oliver!? Kaarten zijn te bestellen via de website van Cultuurhuis De Eendracht in Gemert (eendracht-gemert.nl/theater). De speeldata zijn: 13, 14, 15, 20, 21 & 22 mei 2022.