Afbeelding
Foto:

Nieuwe vestiging Pearle Opticiens in Gemert

Gemert – Pearle Opticiens Gemert heeft op zaterdag 16 april feestelijk haar deuren geopend. Martijn en Jonneke verwelkomen je graag in de nieuwe winkel!

Martijn en Jonneke zijn zeer ervaren opticiens en enorm trots op hun tweede Pearle vestiging, de andere vestiging is al jaren een begrip in Nuenen. Martijn de Brouwer: “We zijn blij dat we in het mooie Gemert een winkel hebben kunnen openen. Wij hopen dat we zo de mensen in Gemert en omstreken van een passende kijkoplossing kunnen voorzien. We denken mee en geven eerlijk advies. Het is een hele frisse winkel geworden met eersteklas meetapparatuur. We staan klaar voor jong en oud, met de vertrouwde goede service en een moderne collectie!”

Actie: 3 voor 1
Kom langs bij Pearle Gemert en profiteer van de aantrekkelijke 3-voor-1-actie! Je koopt een bril, kiest een tweede bril gratis en krijgt nog een derde bril om cadeau te geven. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. Je kunt ook zonder afspraak langskomen in de winkel aan de Nieuwstraat 30A te Gemert. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Over Pearle
Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen van de grootste en bekendste merken in zowel monturen als glazen. Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl.