Voetreflextherapie bij oMase

Voetreflextherapie bij oMase

Mariahout - De Werkgroep Gezondheidsvoorlichting van het Wit-Gele Kruis Lieshout-Mariahout houdt op woensdag 18 mei een voorlichtingsavond over reflexzonetherapie. 

De avond bestaat uit twee delen: het eerste deel is een algemene lezing en wordt verzorgd door Gineke de Laat, het tweede deel is een voetreflexmassage die uitgevoerd wordt door een aantal therapeuten. De massage zit vol. Voor de lezing kunt u zich nog wel aanmelden, ook vrouwen van andere verenigingen zijn hier welkom. 

Hoe werkt reflexzonetherapie?
Uitgangspunt bij reflexzonetherapie is dat op de handen, voeten en oren zich zones bevinden die corresponderen met alle organen en weefsels in het lichaam, de zogenaamde reflexzones. Door op deze punten, middels speciale technieken, met duim of vingers druk uit te oefenen, wordt de doorbloeding verbeterd en krijgt het lichaam kans afvalstoffen op te ruimen, waardoor de bijbehorende organen en lichamelijke functies beter in balans komen. De lezing vindt plaats in het Buurthuis van Mariahout. Aanvang is 19.30 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Opgeven kan bij Jeanne van Hoof via info@omase.nl of 0499-421794/06-38680357.