Gonnie Leenders.
Gonnie Leenders. Foto:

Bijzondere Oranjebrunch Zonnebloem Mariahout

Mariahout - Een dag voor Koningsdag, dinsdag 26 april, beleefden de gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Mariahout wel een heel speciale middag. In een prachtige oranje en roodwitblauwe entourage genoot iedereen van een heerlijke brunch maar er gebeurde nog veel meer. Een tweetal vrijwilligers, Jo Vesters en Tonny Beniers, werden bedankt voor bewezen diensten. Zij blijven wel deel uit maken van de Zonnebloem maar dan op een andere manier.

Verder werden een tweetal vrijwilligers in de bloemetjes gezet omdat ze maar liefst tien jaar als vrijwilliger werkzaam waren voor de Zonnebloem. Riky Brouwers en Gonnie Leenders viel deze beurt te eer en beiden betekenen erg veel voor de afdeling. Gonnie op het bestuurlijke vlak en zeker ook bij het regelen van juiste begeleiding voor de gasten. Riky staat altijd klaar als er iets geregeld of gedaan moet worden en is actief in de vele soosmiddagen.

Tot slot viel ook nog de burgemeester binnen om Wilhelmien Biemans een koninklijke onderscheiding te geven. Niet alleen voor de Zonnebloem maar ook nog voor tien andere organisaties staat zij altijd klaar. Iedereen erg gefeliciteerd.

Riky Brouwers.