Alzheimercafé: 'Samen op vakantie'

Alzheimercafé: 'Samen op vakantie'

Laarbeek/Gemert - De deur van het Alzheimercafé staat dinsdag 10 mei weer wagenwijd open. Mensen met dementie, hun naasten, vrijwilligers en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor een ontmoeting in Cultuurhuis De Eendracht, St.Annastraat 60 in Gemert.

Vanaf 19.00 uur wordt u ontvangen met een gratis kopje koffie en vanaf 19.30 uur praten ze deze maand over het onderwerp ‘Samen op vakantie’. Wat zijn leuke uitjes om samen te doen? Waar kun je of moet je op letten als je samen weg wilt? Maar ook, hoe kun je als mantelzorger even bij tanken of tot rust komen? En wat zijn de mogelijkheden voor vervangende zorg? Logeerhuis Plezant in Lieshout biedt mogelijkheden aan voor vervangende zorg en de eigenaar zal u daar deze avond graag over informeren. 

Het Alzheimercafé is er iedere tweede dinsdag van de maand en de zaal is open van 19.00 tot 21.30 uur. Voor meer informatie kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met: Theo van der Horst, tel. 06-81575431 of Nancy Laurensse, tel. 06-34165118.