In de oude fabriekshal van Van Thiel vindt United plaats.
In de oude fabriekshal van Van Thiel vindt United plaats. Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Dorpsraad Beek en Donk ondersteunt UNITED met bijzondere actie

Beek en Donk - In het weekend van 10, 11 en 12 juni wordt er in de oude fabriekshal van Van Thiel in Beek en Donk een unieke show met theater en muziek opgevoerd. UNITED wordt een voorstelling met medewerking van veel Beek en Donkse verenigingen. “Een bijzonder evenement om de saamhorigheid en de verbondenheid na corona een nieuwe boost te geven”, volgens de organisatoren Frits Swinkels en Harry Mommers.

Toen de organisatoren van UNITED aan de dorpsraad vroegen om financiële ondersteuning voor organisatie en uitvoering van deze show, werd er direct positief met hen meegedacht.
De Dorpsraad wil aan dit evenement graag een bijdrage leveren omdat dit de leefbaarheid in Beek en Donk een impuls zal geven, zorgt voor verbinding en saamhorigheid in de gemeenschap en tussen verenigingen, en een unieke plaats van ontmoeting biedt na zo’n lange periode waarin er geen grote festiviteiten konden worden bezocht. Dat de uitvoering van het evenement kan plaatsvinden door samenwerking van vrijwilligers en verenigingen uit Beek en Donk, was voor Dorpsraad Beek en Donk een extra reden om een financiële bijdrage toe te zeggen in de vorm van een bijzondere actie.

Bijzondere actie Dorpsraad
De Dorpsraad wil alle Beek en Donkenaren in de gelegenheid stellen om iemand die in de afgelopen periode van betekenis is geweest of het verschil heeft gemaakt voor een ander, in het zonnetje te zetten en daarmee te complimenteren voor deze inspanning. Daarvoor stelt de Dorpsraad 120 gratis entreekaarten voor UNITED ter beschikking.

Voorwaarden voor aanvragen van gratis entreekaarten:
-per huishouden kunnen maximaal 2 kaarten worden aangevraagd voor personen welke niet tot hetzelfde huishouden behoren als dat van de aanvrager;
-naam en adres van aanvrager en ontvanger(s) duidelijk vermelden bij aanvraag (gegevens worden vertrouwelijk behandeld);
-voorkeur dag 10, 11 of 12 juni aangeven;
-bij de aanvraag moet ook worden aangegeven waarom men de entreekaarten wil schenken aan een ander persoon of personen: waarom hij of zij een compliment/gratis entreekaartje verdient.
Aanvragen van gratis kaarten voor UNITED kan per email aan: info@dorpsraad-beekendonk.nl

Bij meer dan 120 aanvragen worden de kaarten door loting toegewezen. Iedereen die een entreekaartje toegewezen krijgt, ontvangt daarvan persoonlijk bericht.