Afbeelding
Foto:

Beek en Donks Gemengd Koor op Concertreis

Beek en Donk - Het Beek en Donks Gemengd Koor maakt van vrijdag 6 mei tot en met zondag 8 mei 2022 een concertreis naar het mooie Heidelberg in Duitsland. Deze reis is door de corona pandemie 2 jaar later dan gepland. Ze verblijven in Leonardo Royal Hotel te Mannheim.

Via Rudesheim am Rhein, waar kort wordt gepauzeerd en de stad kan worden bekeken, wordt daarna de reis naar Mannheim voortgezet. Zaterdag vertrekt het gezelschap naar Schloss Heidelberg. Hier worden de tuinen bezocht en kunnen er enkele a capella liederen gezongen worden. Vervolgens kan men te voet of via de tandradbaan naar de Altstadt van Heidelberg. Hier worden ze door een gids rondgeleid in de Altstad. Zaterdagavond zal er door het koor een gezellige avond verzorgt worden met optredens van diverse koorleden.

Op zondag vertrekken ze naar Heidelberg waarna er met een solarboot over de Neckar wordt gevaren. Hierna gaan ze naar de Heiliggeistkirche waar het koor een concert ten gehore zal brengen. Hierna volgt er een lunch in Heidelberg.

Helaas staat zondagavond de bus weer klaar om iedereen naar huis te brengen, hopelijk met een goed gevoel over de optredens.

Het koor is nog steeds op zoek naar zangers en zangeressen. Kijk voor meer informatie op www.beekendonksgemengdkoor.nl.