Archieffoto: In de O.L. Vrouw presentatie kerk van Aarle-Rixtel werden vaccinaties gezet
Archieffoto: In de O.L. Vrouw presentatie kerk van Aarle-Rixtel werden vaccinaties gezet Foto: Joost Duppen

Verhalen gezocht voor boek: Laarbeek tijdens Covid-19

Laarbeek - De afgelopen twee jaar heeft Covid-19 een grote rol in ons dagelijks leven gespeeld. In 2021 ontstond bij schrijfster Marieke Bloemberg, o.a. redacteur bij DeMooiLaarbeekKrant, het idee om deze periode in een boek vast te leggen. "Het verzamelen en vastleggen van cruciale momenten in onze geschiedenis is belangrijk", zegt Marieke. "En het biedt onze inwoners van de toekomst een kijkje in deze bijzondere tijd."

Daarvoor is ze op zoek naar verhalen van inwoners uit Laarbeek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de leerkracht van een basisschool of de 8ste groeper die geen eindmusical of kamp had. Of aan de medewerkers van verzorgingstehuizen, bedrijven die ineens te maken kregen met maatregelen. Zij is dus op zoek naar deze verhalen en wil graag zoveel mogelijk inwoners van Laarbeek interviewen.

Ken of ben jij iemand die graag zijn ervaringen wil delen en mee wil werken aan een interview me´t foto voor het boek? Neem dan contact op met Marieke Bloemberg, via laarbeektijdenscovid19@outlook.com.