Afbeelding
Foto:

Vooroverleg raadsvergadering

Laarbeek - De gemeente Laarbeek werkt op veel vlakken samen met de omliggende gemeentes. Zo zijn er de peelgemeenten, de GGD, de veiligheidsregio en de omgevingsdienst. Aan deze samenwerkingsverbanden draagt de gemeente Laarbeek financieel bij om deze taken voor ons te verrichten. Met de jaarlijkse begrotingsbehandelingen van deze organisaties wordt deze bijdrage vastgesteld en ook gekoppeld aan de doelen voor de komende jaren. 

Onderwerpen in het belang van de gemeenschap waarvoor alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek zijn uitgenodigd om meningen te delen en zodoende raadsleden en wethouder van ABL de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 9 mei om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast deze onderwerpen staan er ook tal van andere zaken op de agenda waaronder het aanstellen van de commissieleden voor de komende bestuursperiode en het invullen van de deelnemers namens de gemeenteraad voor de verschillende gemeenschappelijke regelingen. De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder bestuur en organisatie op de vergaderkalender van 12 mei.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via info@abllaarbeek.nl. Uiteraard kunt u ABL ook altijd persoonlijk bereiken, zie daarvoor de gegevens op www.abllaarbeek.nl. ABL staat voor u klaar!