Zomerfeesten in Mariahout

Zomerfeesten in Mariahout

Mariahout - Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. CV de Heikneuters is al veel jaren actief in de winter maar schalen nu op naar de zomer. “Wij zijn de laatste jaren flink gegroeid en we willen graag iets betekenen voor Laarbeek en speciaal voor onze thuishaven Mariahout”, aldus voorzitter Brugmans. “Door samen ergens de schouders onder te zetten krijg je verbinding binnen de vereniging en het is goed voor het wij-gevoel. Het idee borrelt al jaren maar dit jaar gaan we er voor! Dat het samenvalt met 25 jaar Laarbeek is alleen maar mooi. We willen extra aandacht geven aan het actieve verenigingsleven in Laarbeek." 

In het hart van Mariahout houdt CV De Heikneuters op 15, 16 en 17 juli daarom in samenwerking met OLTM, Yammas, KBO Mariahout en de Oranjebar voor de eerste keer 'Zomerfeesten Mariahout'. Ze denken een mooi compleet programma te kunnen bieden. Op vrijdagmiddag 15 juli is er een relaxte zomermiddag, speciaal voor de senioren. Deze vindt plaats in het Openluchttheater. In de avond is er de 'Zomerton' in het Openluchttheater.

Zaterdagochtend 16 juli wordt er begonnen met een openluchtmis in het Openluchttheater. In de middag is er een zomerse zeskamp op het Oranjeplein voor de jeugd tot en met 14 jaar. Voor de senioren vindt er op het plein een jeu de boulestoernooi plaats. Zaterdagavond is er een zomerse feestavond op het plein. Tijdens de laatste dag van dit weekend, zondag 17 juli, is er een muzikale terrasmiddag met barbecue, opnieuw op het Oranjeplein.

De zomerfeesten zijn voor CV De Heikneuters een extra activiteit. "Een activiteit waarvoor wij ons voor de volle 100 procent gaan inzetten. Een activiteit waar wij in geloven. Een activiteit waarvan wij denken dat Mariahout en Laarbeek eraan toe is!", aldus de voorzitter.