Activiteiten Seniorenvereniging Lieshout

Activiteiten Seniorenvereniging Lieshout

Lieshout - Elke eerste en derde vrijdag van de maand organiseert Seniorenvereniging/KBO Lieshout een kienavond in het Dorpshuis. De eerstvolgende avond is dus 6 mei. Als u geluk hebt, gaat u met een goedgevulde boodschappentas, een koffiepakket of een aardig geldbedrag naar huis. 

Kom dus gezellig aanschuiven en waag een kansje. En, mocht u onverhoopt geen rij of kaart vol hebben, dan heeft u toch onze vereniging geholpen. De zaal gaat om 18.30 uur open en het kienen begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom, ook als u geen lid bent.

Schrijfclub
Lijkt het u leuk om eens een verhaal te schrijven? Kom dan eens naar een bijeenkomst van de schrijfclub . Er wordt gewerkt met twee opdrachten. De volgende schrijfmiddag is op donderdag 12 mei in het Zonnehof van Franciscushof aan de Ribbiusstraat. Kom gewoon eens langs. Aanvang 13.30 uur.

Dinercruise
Op dinsdag 17 mei gaan de Lieshoutse senioren een dinercruise maken. De keuze is gevallen op de route Rotterdam – Gouda met partyship MS Jaqueline. Vertrek per touringcar om 8.30 uur vanaf het Lieshoutse Dorpshuis. Het partyship is speciaal ingericht voor mensen die moeilijk ter been zijn. Tijdens een tocht langs uiterwaarden en pittoreske plaatsjes wordt het diner geserveerd. Rond 18.00 uur verwacht men weer terug te zijn in Lieshout. Aanmelden kan bij de Inloop.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van tien uur tot half twaalf een Inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.