Uitnodiging voorbespreking De WerkGroep

Uitnodiging voorbespreking De WerkGroep

Laarbeek - Politieke partij De WerkGroep houdt op maandag 16 mei haar voorbespreking met de achterban. In dit overleg bereiden zij zich voor op de commissievergaderingen van 18 en 19 mei.

De WerkGroep is hierbij erg benieuwd naar de presentatie over natuurmonitoring in Laarbeek. Deze rapportage wekte immers de indruk dat het niet zo goed gaat met de natuur in Laarbeek. Een onderwerp dat De WerkGroep als groene partij aan het hart gaat. De fractie is dan ook benieuwd naar de toelichting bij deze rapportage en de vraag wat nodig is om dit een flinke positieve impuls te geven. In dezelfde commissievergadering over ruimtelijke zaken spreekt men ook over de aanvraag voor zonnepark Vossenberg en over de landschapsdialoog over de Lieshoutse heide. Tot slot wordt het bestemmingsplan aan de Lekerstraat in Beek en Donk besproken.

In de commissie Sociale en Algemene zaken staan de regiovisie 'Een 10 voor de Jeugd' en het voorbereidingskrediet voor het plan Mariastraat op de agenda. Tot slot spreekt men daar over het voorstel voor garantstelling voor de lening ten behoeve van aanleg padelbanen van TV ’t Slotje.

Natuurljik is iedereen uit Laarbeek welkom bij de voorbespreking van De WerkGroep. Deze vindt maandag 16 mei plaats in het dorpshuis in Lieshout. Neem bij vragen gerust contact op via 06-23854206. De voorbespreking begint om 20.00 uur. De koffie staat voor je klaar!