Zonnebloem Lieshout zoekt nieuwe secretaris

Zonnebloem Lieshout zoekt nieuwe secretaris

Lieshout - Bij de Zonnebloem mag je een bestuursfunctie gedurende drie perioden van vier jaar uitvoeren, daarna moet je aftreden volgens de statuten. Hierdoor krijg je toch met enige regelmaat vers bloed in het bestuur. Aan de andere kant verlies je, als iemand alle drie de perioden een functie heeft ingevuld, weer veel ervaring. In Lieshout hebben ze nu te maken met deze maximale periode en zoeken ze een nieuwe secretaris.

Per jaar hebben ze zes bestuursvergaderingen en zes vergaderingen met de medewerk(st)ers, waarvan verslag moet worden gemaakt. Daarnaast zijn er een aantal activiteiten die niet gepland kunnen worden, zoals jubilea, kaarten naar gasten of familie van gasten, etc. Het motto van de Zonnebloem is: 'We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.'

Spreekt de functie secretaris bij de Zonnebloem je aan, neem dan contact op met Jolanda Jacobs via 0499-423610 of met Jan Tielemans via 0499-425202.