Sponsorcommissie Teugelders lost belofte in

Sponsorcommissie Teugelders lost belofte in

Beek en Donk - De Sponsorcommissie van de Teugelders gaat op 6 oktober aanstaande haar belofte jegens haar sponsoren inlossen. Gedurende de coronaperiode kwam het er maar niet van voor de Teugelders om haar sponsoren te bedanken. Tijdens de gehele coronaperiode zijn de meeste sponsoren de carnavalsvereniging trouw gebleven en dat is een belangrijke bijdrage geweest om de Teugelders door deze moeilijke tijd heen te helpen. Met een traan van blijdschap en dankbaarheid willen de Teugelders nu iets terug doen. 

Daarom heeft de sponsorcommissie van de Teugelders op 6 oktober een avond georganiseerd waarbij gezelligheid voorop staat, maar waar tevens iets kan worden opgestoken van een thema waar veel sponsoren hun vruchten van kunnen plukken. De avond start met een bijdrage van social media specialisten die komen uitleggen wat social media voor een bedrijf of vereniging zoal kan betekenen. Na de pauze is er tijd ingeruimd voor humor van de bovenste plank met een bijdrage van top tonproater Berry Knaapen. Uiteraard kan er na het officiële programma onder het genot van een borrel nog uitgebreid worden genetwerkt onder elkaar.

De koffie staat klaar op donderdagavond 6 oktober bij café zaal Dave van de Burgt. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start ongeveer tussen 20.00 en 20.30 uur. De geregistreerde sponsoren van de Teugelders hebben hiervoor al een uitnodiging ontvangen, maar ook leden van de Club van 100 zijn op deze avond van harte welkom alsmede geïnteresseerden die de Carnaval een warm hart toe dragen en misschien wel willen toetreden tot dit mooie rood-wit zwarte sponsoren legioen. Houd het mooie Ganzendonck leefbaar en loop gewoon binnen!