Afbeelding

Beek en Donkse Janne de Jong opent expositie ‘Betekeningen’

Kunst & Cultuur

Beek en Donk/Helmond - De expositie ‘Betekeningen’ van Janne de Jong uit Beek en Donk opent aanstaande zondag in het oude, karakteristieke postkantoor van Helmond dat nu is omgetoverd tot POST#5700; een gloednieuwe culturele broedplaats met hart voor de mens, de buurt, de stad en verder.

Janne de Jong’s ‘Betekeningen’ zijn tekeningen met een betekenis. Ze maakt tekeningen met pen en inkt waarmee zij fragmenten van de wereld onder de loep neemt; kritisch, maar soms ook met een knipoog. Haar droom is om alledaagse denkpatronen te doorbreken en de kijker met haar werk te prikkelen: ze schotelt de kijker een verhaal voor en laat hen zo nadenken over de wereld om hen heen. 

Bent u wel in voor een cultureel uitje aanstaande zondag, breng dan zeker een bezoekje aan POST#5700, waar de rauwe sfeer van ‘Betekeningen’ en het oude postkantoor met elkaar versmelten. De opening is op 16 oktober van 14.00 tot 17.00 uur en er is een vrije inloop. De expositie zelf duurt nog tot 11 november en is iedere woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Het adres is Watermolenwal 16 in Helmond.