Tijn van den Berg
Tijn van den Berg Foto: Seraf Vereijken

Sparta’25 behaalt 0-4 overwinning tegen Schijndel/DE WIT

Beek en Donk - Na twee gelijke spelen en een nederlaag ging Sparta’25 afgelopen zondag op bezoek bij Schijndel/DE WIT. De Beek en Donkenaren hoopten in deze vierde wedstrijd de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen.

Sparta’25 kwam goed uit de startblokken en het duurde dan ook niet lang voordat de groen-witten op een 0-1 voorsprong kwamen. Een voorzet van Freek Schoones werd door een speler van Schijndel in eigen doel gewerkt. Schijndel/DE WIT had weinig in te brengen en nog binnen het kwartier wist Tijn van den Berg de stand te verdubbelen, 0-2. De rust werd bereikt met een 0-3 voorsprong door een doelpunt van Rick van Heijnsbergen. Dat was vanuit Beek en Donks perspectief een prima ruststand. Ook al had Sparta’25 in de eerste 45 minuten nog enkele uitstekende mogelijkheden om met een grotere voorsprong te gaan rusten.

In de tweede helft kwam Sparta’25 nog één keer tot scoren. Het was Freek Schoones die de 0-4 op zijn naam mocht schrijven. Zo haalden de groen-witten vrij eenvoudig de eerste overwinning van het seizoen binnen.

Op zondag 30 oktober gaat de competitie weer verder. Dan treedt Sparta’25 thuis aan tegen het vorig seizoen gepromoveerde Boekel Sport, aanvang 14.30 uur