George Blanken
George Blanken

Vier nieuwe toppers maken line-up Sounds of Caecilia compleet

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Het rijtje toppers op het Sounds of Ceacilia-podium blijft maar groeien. Vier en vijf november staat Sporthal de Klumper op z’n kop tijdens een waar Nederpopspektakel. Van Rob de Nijs, naar Charlie Lownoise en alles wat daar tussen in zit komt voorbij. Harmonie St Caecilia geeft vol gas met band en een legertje zangers! Zie het als ‘De Streamers’, of ‘De Vrienden van…’, maar dan om de hoek. Wie nemen je mee door Nederpopland? Deze vier artiesten maken de line-up compleet. 

Hoe groot het podium ook is, het is per definitie te klein als George Blanken meedoet. Zo verdween hij tijdens de vorige editie van de Sounds of Caecilia al zingend de zaal in. Een rasentertainer met een dijk van een stem en een stuwmeer vol ervaring. Dat alles neemt hij mee het podium van de Sounds of Caecilia op.

Minder bekend in Lieshout, maar groot in Waalwijk en omstreken: Josefine Wijnhoven. Ze stond al op vele podia en is een echte allrounder. Van een kleine intieme ceremonie naar grootste proms-producties. Josefine maakte een onuitwisbare indruk met haar deelname aan de Passie van de Langstraat. Van kleine liedjes, naar groot feest, Josefine kan het en dat gaat ze zeker laten zien!

Wie wordt de volgende Meau? Dat blijft koffiedik kijken, maar hoe leuk zou het zijn als die artiest uit Lieshout komt? Misschien kan singer-songwriter Suze van de Nieuwenhof een zetje in de goede richting gegeven worden!

De Sounds of Caecilia wordt gehouden in de grootste kroeg van Laarbeek. Sporthal de Klumper wordt omgebouwd tot café, met de nodige strekkende meters bar, tribunes, voldoende ruimte om te dansen en met een (erg) groot podium. De gastheer van de avond is niemand minder dan Toon Christiaens. Hij kan zingen, hij kan presenteren en hij kan entertainen. Zo zette hij als frontman van de Party Hosen al menig feesttent op z’n kop. De lederhose blijft in de kast, maar een feestje bouwt hij 4 en 5 november zeker!

De bovenstaande toppers maken het rijtje compleet. Al eerder werd bekend dat Karel Huijgens, Lars van Bokhoven, Joost Manders, Evi Schuts en twee Masked Singers (één vrijdag- en één zaterdag-singer) meezingen. Het belooft dus een groot feest te worden. Kaartjes voor 4 en 5 november zijn te koop via www.harmonielieshout.nl. Er zijn zowel sta- als zitplaatsen. Ben er snel bij, want vol is vol!