Afbeelding
Foto: Picasa

Inloop bij seniorenvereniging KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een Inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. 

U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

KBO-Beweegtuin
Kom eens in beweging in de mooie beweegtuin van KBO Lieshout! Veel mensen hebben hun weg naar de ze plek bij de Franciscushof al gevonden. Op dinsdag en vrijdag kunt u gratis van 10.00 tot 11.00 uur onder begeleiding sporten aan de diverse toestellen. Op dinsdag is de begeleiding door Jaccy van den Enden en op vrijdag door Arie Aarts. Na afloop staat er een kopje koffie klaar. Buiten deze tijden kunt u hier natuurlijk op eigen gelegenheid sporten. Met een vriend of vriendin kan dat ook heel gezellig zijn. Ook kleinkinderen zijn er regelmatig te vinden. U hoeft geen geoefend atleet te zijn voor de toestellen. De oefeningen zijn laagdrempelig en u kunt ze op uw eigen tempo doen. Kom ook eens langs.

Kienen
Op vrijdag 21 oktober is er in het Dorpshuis weer een kienavond. Aanvang 19.30 uur. Zaal open om 18.30 uur. Iedereen is welkom om mee aan te schuiven aan de kientafels en een kansje te wagen op een van de prijzen.