Afbeelding

Geslaagde reünie voor oud-leden van De Halm

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De lang verwachtte reünie voor oud-leden van De Halm werd afgelopen zondag gehouden bij Dave v.d. Burgt. Meer dan 85 inschrijvingen gaf de organisatie Marijke, Nelly, Freddy en Peter al een heel goed voorgevoel, maar het moest toch nog maar gebeuren.

Met DJ Hans Eekels die muziek kwam draaien, maar dan ook met muziek van vroeger, zou het volgens de organisatie niet kunnen mislukken. En inderdaad, want vanaf 14.00 uur kwamen ze allemaal binnen. De een nog enthousiaster dan de ander en de hernieuwde kennismakingen waren al een genot om mee te maken. Na een uurtje kletsen werd de dans geopend door de leden van de organisatie, met meteen een wisseldans erachteraan wat helemaal het ijs brak en een succes was.

Er is wat afgekletst en gedanst en oude vriendschappen werden weer opgepoetst. De muziek kon door de aanwezigen worden uitgezocht op muzieklijsten die op de tafels lagen en die dan door de DJ Hans werd afgespeeld. De muziek stopte om 19.00 uur, maar er werd nog lekker na gekletst door velen, totdat ze helaas tegen 20.00 uur de zaal moesten verlaten. Maar wel met een zeer voldaan gevoel. De organisatie wil via dit bericht iedereen heel hartelijk danken voor hun bijdrage, ook speciale dank aan DJ Hans en Dave v.d. Burgt, voor het slagen van deze gezellige middag.