Koos Martinali (links) en Geert-Jan van Duijnhoven.
Koos Martinali (links) en Geert-Jan van Duijnhoven.

ATTC maakt zich op voor blacklight toernooi en feestavond

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Komend weekend is, op twee inhaalwedstrijden na, competitievrij en daarom heeft ATTC´77 dit weekend aangegrepen om de jaarlijkse feestavond te organiseren gecombineerd met een blacklight toernooi voor heel Laarbeek. De gymzaal wordt volledig donker gemaakt en met blacklight lampen zullen alleen de ballen, lijnen, andere versiersels en de hopelijk mooi uitgedoste spelers oplichten. Voor de deelnemers zal het een hele andere ervaring zijn om in het donker te tafeltennissen. Na het toernooi is er eten voor de leden en hun partners waarna de feestavond kan beginnen. Ook die staat natuurlijk in het teken van blacklight met een aantal leuke spellen.

Afgelopen weekend is er wel volop competitie gespeeld. Voor de heren van het derde team begint de situatie nijpend te worden en zijn de punten heel hard nodig om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Marcel Selder, Bart Willems en Vincent Braak speelden in Budel tegen Budilia 3. Marcel had zijn dag niet en verloor alle wedstrijden. Ook Vincent was niet opgewassen tegen de routiniers van Budilia, maar Bart daarentegen ging het beter af. Hij had nog niks gewonnen deze competitie, maar was wel vaak dicht bij een overwinning. Dat volhouden loont, bleek nu want hij won twee wedstrijden. De 8-2 nederlaag zorgt dat de concurrentie niet verder uitloopt. Om het team te kunnen handhaven in de 3e klasse zullen in de komende twee directe duels punten gescoord moeten worden.

Het vijfde team gaat gestaag af op de tweede plek in de 6e klasse H wat recht geeft op een promotiewedstrijd naar de 5e klasse. Afgelopen week speelden Koos Martinali, Henk Buiting en Geert-Jan van Duijnhoven thuis tegen Budilia 5. Koos had een topdag. Hij won al zijn partijen waarmee zijn totale aantal gewonnen wedstrijden verviervoudigd is. Henk won twee wedstrijden net als Geert-Jan, die zijn derde wedstrijd maar net verloor. Een verdiende 8-2 zege was het resultaat.

Het vierde team bestaat uit drie dames en drie heren en deze keer was het de beurt aan de dames thuis tegen Taveres 4 uit Eindhoven, natuurlijk onder aanmoediging van hun teamgenoten. Een gesprek voeren met de Engels sprekende studenten was wat lastig, maar het tafeltennissen ging José van Turnhout, Gerdi van den Boomen en Conchi Medina Salinas goed af. Er werd met maar liefst 9-1 gewonnen!