Afbeelding
Foto:

Unieke jas Van Ganzerharte Club

Unieke jas Van Ganzerharte Club

Aarle-Rixtel - Bijna is het weer zover: de 11e van de 11e. Lekker hossen en vele leuke carnavalsactiviteiten in Ganzegat.

De van Ganzerharte Club is een verzameling van allerlei mensen die Ganzegat een warm hart toedraagt. Dit komt mede tot uiting door het dragen van een unieke jas met achterop het logo van de Ganzegatters. Deze jas staat voor de betrokkenheid en saamhorigheid bij Ganzegat en laat zien; jij hoort erbij! Wil jij niet in de kou staan tijdens deze carnaval en de daarop komende carnavalsjaren? Meld je dan aan bij van Ganzerharte. Hoe dan? Ga naar de Boerenbond om jouw persoonlijke van Ganzerharte jasje aan te passen en vul het bestelformulier in. Zij zorgen er dan voor dat het bestelde van Ganzerharte jasje in de door jouw gekozen maat wordt gemaakt.

Als lid van Van Ganzerharte koop je de jas voor €66,00 en het daarbij behorende jaarlijkse prins embleem voor €11,00. Dat is dus samen €77,00. Hierna koop je jaarlijks het nieuwe prinsembleem voor €11,00. Daarnaast verwelkomen ze jou graag op het jaarlijkse van Ganzerharte-bal, het speciale jaarlijkse evenement voor jasdragers van Van Ganzerharte waar de schitterende jasjes jaarlijks zullen worden uitgereikt en ze namens alle jasdragers ook elk jaar een financiële donatie zullen doen aan een gekozen sociaal doel uit Ganzegat. Hiervoor ontvang je jaarlijks een uitnodiging.

Let op! de oplage van de jasjes is niet onbeperkt, dus op naar de Boerenbond en meld je aan bij de van Ganzerharte Club.