Afbeelding
Foto: Theo Schepers

Hoffotograaf Ganzegat stopt na ruim 22 jaar

Aarle-Rixtel - Ganzegat neemt op 12 november afscheid van Prins Johannes en Prinses Meike. Ook zullen de jeugdhoogheden deze dag afzwaaien en gaan ze helaas afscheid nemen van Prins Joep en Prinses Elin. Ook zij worden deze dag opgevolgd door onze nieuwe jeugdhoogheden. De volledige prinsenbekendmaking zal traditiegetrouw plaatsvinden op het bordes van de Couwenbergh, waarbij uiteraard de dansgarde voor de jeugdhoogheden zal dansen en de dansmariekes nog een laatste keer voor Prins Johannes van Ganzegat en Prinses Meike.

Zoals al benoemd gaat hoffotograaf Theo Schepers na ruim 22 jaar (25 jaar totaal) zijn camera op de bar neerleggen en de lens overdragen aan iemand anders. Hiervoor zoekt de vereniging nog personen die hier interesse in hebben. Ze zijn aan het bekijken om een fotoclub te maken van meerdere fotografen aan wie Theo zijn ervaring en skills zal overdragen. Denk je dat jij deze persoon bent of ken je iemand die dit zou willen doen, meld dit dan bij de secretaris via secretariaat@ganzegat.nl. Dan nemen ze contact met je op.

Hint 3 en 4
Voor deze week staan ook hints 3 en 4 op de planning. Uiteraard was het voor de meesten al duidelijk na de eerste twee hints, maar om eventuele twijfel nog weg te halen, zijn hierbij de volgende hints:
- Hint 3: Heb ze maar groot
- Hint 4: Hij houdt van fietsen

Volgende week zullen de 22 kandidaten bekendgemaakt worden. Deel en like de hints en zorg ervoor dat u op 12-11 weet wie de Prins van Ganzegat is. Succes met de zoektocht!