Afbeelding

Bedovo meisjes C gaat aan kop

Sport Sport

Beek en Donk - Alle zes wedstrijden van seizoen 2022-2023 werden tot nu toe nog gewonnen door Bedovo meisjes C. Afgelopen zaterdag speelden de meiden thuis in D’n Ekker tegen PSV in de hoop hun zegereeks voort te zetten. De eerste set werd met 25-15 gewonnen en gaf daar dus alle schijn van. In de tweede set gaf PSV echter wat gas bij en werd het rommelig aan Bedovo-zijde.

Lang keek het thuisteam aan tegen een achterstand. Er kwamen twee time-outs en een goede service reeks aan de pas, maar uiteindelijk werd deze set toch nog gewonnen. Daarna was het verzet gebroken. Met uitslagen van 25-14 en 25-10 werden ook de laatste sets gewonnen. Volgende week volgt een topper, waarin Bedovo haar krachten meet aan nummer 2 Spirit. De liefhebber kan zaterdag 26 november om 17.00 uur in D’n Ekker komen kijken.

Ook de jongens van Bedovo kennen een goed seizoen. Nadat ze afgelopen wedstrijd opnieuw met 3-1 wonnen, krijgen ze zicht op de tweede plek in de competitie. Van der Vliet Bedovo dames 1 en Café Thuis Bedovo dames 2 hadden beiden een zware kluif aan hun tegenstanders. Respectievelijk tegen VC Bravo dames 1 en Spirit dames 3 werd een gelijkwaardige strijd geleverd. Dames 2 verloor de eerste set nipt en moest daar vervolgens even van bekomen. In de derde set revancheerden zij zich en pakten toch nog een puntje. Dames 1 startte overtuigend en won de eerste set met 25-15. Daarna hervond Bravo haar spel. Bedovo had geen antwoord op hun servicedruk. Langzamerhand groeide Bedovo terug in de wedstrijd, maar een gelijkmakende set was hen niet gegund. In een zinderende eindstrijd trok Bedovo aan het kortste eind en verloor de vierde set met 29-27. Beide damesteams verloren met 3-1.

Bij de recreanten speelden de heren van Sportshop Laarbeek een topper tegen het team van Verhofstad/Ridderhof. De nummer 2 tegen de nummer 3. In twee sets pakte Verhofstad/Ridderhof de winst, maar vervolgens ging Bedovo met het laatste punt aan de haal. 2-1. Buitenzinnig, als zevende geplaatst, had een mindere week waarin zij niet opgewassen bleken tegen de nummer 5 uit de competitie. Ze verloren met 3-0.