Afbeelding

Cas en Eggi met de kerst samen, met dank aan All You Need Is Love

Human Interest

Aarle-Rixtel - Het is inmiddels een niet meer weg te denken traditie op kerstavond: de kerstspecial van All You Need Is Love. Robert ten Brink bracht deze avond onder meer geliefden die ver van elkaar leven (voor even) bij elkaar. Cas Kruisbrink uit Aarle-Rixtel kan erover meepraten. Dankzij ‘Dr. Love’ kan hij de feestdagen doorbrengen met zijn vriendin Eggi uit Indonesië.

Het was even schrikken voor Cas toen hij Robert ten Brink binnen zag komen. “Maar ik dacht direct, dat zal wel voor mij zijn.” Cas werd dinsdagavond met een smoes meegelokt naar Amsterdam. Onder het mom dat zijn nichtje iets belangrijks zou ontvangen, zat Cas met zijn oom en tante en nichtjes en zijn ouders en zusje in een restaurant in de hoofdstad. “Alleen mijn ouders en ik wisten van niets.” Oom Hein had geschreven naar het tv-programma, Cas’ zusje had de contactgegevens van Eggi doorgespeeld. En ze werden uitgekozen door de redactie van het programma. “Het duurde allemaal niet zo heel lang. Robert ten Brink vroeg: ‘Ben jij Cas?’. Ik zei ‘Ja’ en snel daarop kwam Eggi.” 

Cas en Eggi leerden elkaar ruim drie jaar geleden kennen, toen Cas op reis was. In Bali sloeg de vonk over. “Daarna hielden we contact, maar mede door corona duurde het lang voordat we elkaar weer konden zien. Afgelopen zomer was het eindelijk weer zover.” Cas dacht er wel over om te proberen Eggi met kerst naar Nederland te laten komen, maar: “Die kou, dat wilde ik haar niet aandoen.” 

Nu zijn ze met de feestdagen toch samen, met dank aan de familie en All You Need Is Love. Lang kunnen ze niet samen zijn. “2 januari gaat Eggi terug. Zoals het er nu naar uitziet zien we elkaar in de zomer weer.”